سه شنبه 27 آذر 1397 - 10 ربيع الثاني 1440
تاریخ : پنجشنبه 15 آذر 1397     |     کد : 539

آئین افتتاح دومین دوره آموزش کوتاه مدت اخلاق پزشکی و حرفهای ویژه اعضای محترم هیات علمی دانشگاه  با هدف کلی توانمندسازی اعضای محترم هیات علمی و سایر فراگیران به منظور رعایت تعهدات و الزامات حرفه ای و مواجهه صحیح با چالش‎ها و موضوع های اخلاق پزشکی در تاریخ 97.09.07 در مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی برگزار شد. این دوره به مدت حدود 20 هفته آموزشی، چهارشنبه هر هفته برای تعدادی از اعضای محترم هیات علمی معرفی شده از طریق دانشکده های دانشگاه علوم پزشکی تبریز و سایر دانشگاه/دانشکده های کلان منطقه آمایشی 2 تشکیل می گردد.  نخستین دوره در مهرماه 1396 با حضور وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش علوم پزشکی در محل NPMC افتتاح و در اردیبهشت 97 به پایان رسید. این دوره با رویکرد  ترکیبی (Blended) و با استفاده از ابزارها و امکانات آموزش مجازی به صورت آموزش حضوری و غیرحضوری درصدد است توانمندیهای لازم را در مواجهه با چالشهای اخلاقی فراهم سازد. مباحث مطروحه در این دوره: کلیات و مبانی اخلاق پزشکی ، اخلاقیات زیست پزشکی، اخلاق در آموزش پزشکی و آموزش اخلاق پزشکی، اخلاق حرفه‎ای پزشکی  و اخلاق در پژوهشهای پزشکی و اخلاق نشر با سرفصلهای مربوطه خواهد بود.

نوشته شده در   پنجشنبه 15 آذر 1397  توسط   جعفر احمدزاده