به گزارش روابط عمومی دکتر علی تقیزادیه در سومین همایش دانشجویان استعداد درخشان و استعداد برتر دانشگاه علوم پزشکی تبریز، اظهار کرد: هر دانشجویی که در دانشگاهی مثل دانشگاه علوم پزشکی تبریز و یا دانشگاهی معادل آن در حال تحصیل است، نخبه به شمار میآید.
وی اضافه کرد: ما به عنوان مقام مسئول در این زمینه، موظف به فراهم کردن زمینه برای شکوفایی هر چه بهتر استعدادهای دانشجویان هستیم.
وی گفت: آماده تعامل و بحث رو در رو با دانشجویان هستیم و همیشه برای آنها وقت داریم، استعدادهایی که در استان و کشور ما هستند، بیبدیل بوده و ما موظف هستیم در حیطه اختیارات قانونی برای حل مشکلات دانشجویان، گامهای موثری برداریم.
آقای پورعباس، معاون مرکز مطالعات و توسعه پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز در ادامه این همایش اظهار کرد: سه ماموریت ویژه در دفتر استعدادهای درخشان تعریف شده است که مربوط به خود دانشجویان، حائزین شرایط اعطای تسهیلات و دانشجویان حائز شرایط معرفی از سطح کارشناسی به ارشد، ارشد به دکتری، دستیاری پزشکی و دستیاری دندانپزشکی به صورت استریت است.
وی ادامه داد: شناسایی و معرفی فارغالتحصیلانی که حائز شرایط معرفی به اداره جذب هیات علمی هستند، شناسایی و معرفی به اداره طرح نیروی انسانی و صندوق رفاه دانشجویان و عقد قرارداد آموزشیاری، پژوهشیاری و فن یاری با دانشجویان مشمول جایزه بنیاد نخبگان از جمله وظایف دفتر استعدادهای درخشان به شمار میآید.
وی افزود: برگزاری المپیادهای علمی در حیطههای شش گانهای که وزارتخانه معرفی کرده است نیز از سایر وظایف دفتر استعدادهای درخشان بوده و جوایز و تسهیلات مدال آوران المپیادها شامل اهدای جوایز نقدی و لوح تقدیر از طرف وزارت و ریاست دانشگاه، عضویت نفرات اول تا سوم انفرادی و رتبه اول گروهی کشوری در دفتر استعدادهای درخشان است.
دکتر شایانفر، مسئول کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز در پایان، خاطرنشان کرد: این کمیته از فعالیتهای پژوهشی دانشجویان حمایت کرده و دانشجویان میتوانند خودشان مجری تحقیقات باشند و این کمیته تا سقف شش میلیون تومان از تحقیقات دانشجویان حمایت میکند و سعی داریم تا حمایتمان را بیشتر کنیم.
وی با اشاره به مفاد آئین نامه پژوهشگر برجسته، ادامه داد: این آئین نامه هفت آیتم دارد که فعالیت در چهار مورد از آن کافی است، داشتن مقالات علمی، شرکت در کنگرهها و سمینارها، پایان نامه فرد، داشتن اختراعات، فعالیت در کمیته تخقیقات دانشجویی و داشتن طرح تحقیقاتی و تدوین کتابهای مورد تایید دفتر نشر دانشگاه، مفاد آئین نامه پژوهشگر برجسته هستند.